March 20, 2013

sungai C

good morning!

coming late to office due to my laziness hehe sorry for the grammar who cares kan grammar macam haram, pls no grammar nazi here :P

waiting for him to coming over my place nak sarap sesama kata nya. hoho. so sweet lah you. sometimes little thing can be the sweetest thing kan? ee buruknya english aku hahaha but once again, who cares? get a life lah orang yang nak judge my language at least i tried tihhi ego nye iols ni melampau sangat.

so last weekend we went to sungai Chamang! bentong, Pahang. seronok sebab dapat berendam lama-lama haha and seronok sebab i will always be the youngest in that group :P so, tak payah masak and buat kerja sangat. i have my abangs yang gagah and my sweet and kind kakak that will masak for us. tapi kakak yang lagi sorang tu will always berkepit with me hahaha padahal beza 5 tahun kot but maybe kami serasi, wherever i go, she'll be there. uh-huh. sampai iols nak berangan-berangan atas batu pun ada dia but nahhh, sokeh. nanti dia dah kahwin, takde siapa lah yang boleh ada sama-sama dengan iols. sobs.

gambar takde sebab malas nak upload.

nanti next time nak pegi lagi situ sebab nak naik gunung rajah. haritu memang nak buat trip santai chilling lepaking je lagipun sekarang musim hujan kan and semua pun macam malas je nak trekking tapi aku mestilah paling excited walaupun paling belakang hahahaha.

tak sangka pulak dekat sana akan ada ramai sangat umat manusia yang mandi manda. first time pergi kan.. lepastu ada a group of banglas there dorang macam jadi center of attraction tau. a group of them dalam 7-8 people lepas tu buat macam pertunjukkan pun ada.


and.............


dorang ajak aku mandi sekali dengan dorang. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE taknak lah! im not being racist for who they are. tapi, sesiapa pun tahu their nature when comes to girls. kann? err.

and lagi satu, ada sorang abang gagah tu. errr, gagah ke? i called him, badang. yep, the exact word for him. badan besar ada muscle ketul-ketul. em, seriously, im not really into that kind of  guy. badan biasa pun dah hensem kot. yang penting hati.

ok bukan nak cerita about his appearance or his body tapi nak cerita yang he's behaving like the banglas. haha kenapa aku cakap macam tu? because dia pun nak tarik perhatian orangggggg. like, duuhhhh. sepatutnya aku tak payah amik kisah hal dia pun tak pe tapi sebab dia ada kat situ kan, so tertengoklah jugak. kat situ macam slippery tau and on that time air deras sangat so people are not allowed to do some dangerous action there tapi the badang konon-konon nak buat macam gelongsor air lah kat situ and back-flipped few times. dia pakai jeans tau mandi. eee.

haha kaki gossip sangat aku ni.


oklah, dia dah sampai. iols nak g sarap.

10:40 baru nak sarap. haha bye2

No comments: